Ik werk veel samen met collega ondernemers van onderstaande websites voor verschillende onderdelen

die ik in mijn vak tegen kom.

 

Voor advies op het gebied van styling op elke gebied verwijs ik je graag door naar Lime your life.

Naast muurschilderingen wordt mij vaak gevraagd een wandje over te sausen  of een kleur toe te voegen, de schilders van sluisschilders helpen mij daar graag bij.

De collega’s van oudhollandschebouw zijn de beroerdste niet om mij bij te staan wat betreft bouwen, afwerken, aftimmeren, stucwerk of andere bouw aangelegenheden in je huis.

Wil je kaartjes laten drukken, een poster laten maken of een prachtige mok laten bedrukken dan ben je bij refirm op het juiste adres. Hij heeft mij vreselijk geholpen met mijn kaartjes en als ik zelf ontworpen behang wil bestellen doe ik dit bij hem!

Hij is eigenlijk gespecialiseerd in horeca gelegenheden maar voor speciale technieken kan ik de nachtschilder altijd bellen.

Vaak kom ik door de muurschilderingen in contact met mensen die zich zorgen maken over hun kind ze zijn ten einde raad want hun kind slaapt slecht of eet slecht. Ik verwijs ze graag door naar Patricia Sluis, deze vrouw is de eerste en enige echte baby/kinderfluisteraar in Nederland.

De laatste shout out die ik graag hier wil doen is er een voor shoot out loud en HIllary Fox zij hebben mijn website gemaakt en zijn mijn steun en toeverlaat als ik foto’s nodig heb van mijn projecten.

www.patriciasluis.nl

www.refirm.nl

www.denachtschilder.nl

www.oudhollandsche.nl

www.sluisschilders.nl

www.shootoutloud.com

www.hillaryfox.com