Nou wie ben ik eigenlijk? Ik ben Brenda Sluis en op het moment dat ik dit schrijf ben ik 31, ik heb 2 jongentjes, een man, 2 katten en een grote mensen huis. Eigenlijk een heel serieus grote mensen bestaan.

 

Ik ben altijd een enorme creatieveling geweest, schilderen, tekenen en ontwerpen van kleding en interieurs.

Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik iets zou doen in die richting.Na een kleine omweg ben ik afgestudeerd als allround styliste; Dat is een styliste op het gebied van mode, interieur, magazines, fotografie eigenlijk alles.

Ik heb leuke freelance klussen gedaan voor een choreograaf van ‘So you think you can dance’, ik ben assistent geweest bij een fotoshoot voor ‘Hollands next top model’ en heb een fotoshoot gedaan voor een juwelenmerk. Daarnaast heb ik een aantal klussen voor particulieren zoals o.a. het aankleden van een bruiloft, kledingkast restylen, kinderkamer inrichten en badkamer restylen.

Maar genoeg daarover: want jullie komen hier niet voor styling maar voor een mooie muurschildering. Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon ben ik uit verveling gestart met muurschildering in zijn kamer.

Mijn man is schilder dus als het fout zou gaan dan kon hij het mooi overdoen. Met volle verbazing heeft hij staan kijken, hij maar ook ik wist niet dat dit zo goed zou lukken. Ik kreeg er zoveel energie van en het is te gek om die kindergezichtjes te zien die enorm blij zijn met hun nieuwe thema kamer. Eigenlijk is deze ontdekking een die mij extra blij heeft gemaakt, ik heb van een van mijn hobby’s mijn beroep gemaakt!!!

Dus wacht niet, ik kom graag langs voor een schets voor een jungle-, elfen-, olifanten-, piraten-, dino-, prinsessen-, onderwater-, dieren- kamer elk thema is mogelijk. Ik werk meestal zonder beamer en maak daarom weinig tot geen Disney tekeningen. Wil je wel Disney dan moet ik een beamer huren en komen die kosten bij de totale som.

Kortom, trek je kind’s lieveling’s kinderboek uit de kast. Zoek eens op internet naar plaatjes die je mooi vindt, verzamel foto’s van dingen waar je een warm gevoel van krijgt….. samen maken we er een compostitie van.

Uiteraard maak ik ook een prachtige schildering boven je bed, in je gang, in je tuin of misschien zelf een in je woonkamer. Want het is echt niet alleen maar leuk voor de kinderkamer!

Dit maakt het een compleet gepersonaliseerde muurschildering voor dat ene plekje in huis wat nog wat kleur kan gebruiken.