Thema’s

Oke, je bent er over uit dat je ergens in je huis aanpassingen wilt doen. De kinderkamers, je slaapkamer of je woonkamer, je wil deze stijlvoller vrolijker of gewoon mooier maken. Maar wat wil je dan?

Meeste mensen die ik ontmoet weten niet precies wat ze willen, ze hebben meestal een gevoel. Iets in de trant van: Ik wil de kamer wat warmer maken, ik wil de kinderkamer wat vrolijker maken, ik wil mijn slaapkamer gezelliger maken. Herken je het? ┬áHet is niet altijd zo maar als het wel zo is helpen de onderstaande foto’s je misschien om een idee te krijgen.

Ik help je graag aan een junglekamer, een prinsessenkamer, een ridder, een piraten en een autokamer. Maar ook in de woonkamer met een simpele bloem, een muurtekst, een vlinder of patchwork van behang.

Tussen de foto’s vindt je misschien een stijl die je mooi vindt of het geeft je inspiratie voor iets anders.

Technieken

Hierbij kan ik zeggen dat eigenlijk alles mogelijk is.

Ik hoor je denken, jaaaaa dat zeggen ze allemaal. Ik kan dit waarmaken omdat ik heel nauw samen werk met een aantal schilders die de speciale technieken allemaal goed beheersen. Zij kunnen me dit uitleggen als ik het nog nooit gedaan had of voor mij doen.

Daarnaast ben ik heel creatief, handig en heb ik al heel veel verschillende dingen gedaan dus een beetje extra inzet, logisch denkvermogen, ervaring en we krijgen dat wat jij in je hoofd hebt! Denk bijvoorbeeld aan: een stukje behangen, op canvas, met glitters, met structuur, echte accessoires verwerkt in de schildering en verschillende decoratieve technieken zoals Earthcote en marmeren, patchwork of zelf ontworpen behang.

Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijkheden: