behang in kast
earthcote

Hierbij kan ik zeggen dat eigenlijk alles mogelijk is.

Ik hoor je denken, jaaaaa dat zeggen ze allemaal. Ik kan dit waarmaken omdat ik heel nauw samen werk met een aantal schilders is die de speciale technieken allemaal goed beheersen. Zij kunnen me dit uitleggen als ik het nog nooit gedaan had of voor mij doen.

Daarnaast ben ik heel creatief, handig en heb ik al heel veel verschillende dingen gedaan dus een beetje extra inzet, logisch denkvermogen, ervaring en we krijgen dat wat jij in je hoofd hebt! Denk bijvoorbeeld aan: een stukje behangen, op canvas, met glitters, met structuur, echte accessoires verwerkt in de schildering en verschillende decoratieve technieken zoals Earthcote en marmeren, patchwork of zelf ontworpen behang.

Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijkheden:


kinderkamer behangen              marmeren

oude gemaakte muur uitzicht in deur patchwork kinderkamer