Werkwijze

Nadat je een berichtje via de site hebt achtergelaten, een mail hebt gestuurd of hebt gebeld voor meer informatie begint het natuurlijk bij dat eerste gesprek.

- Wat wil je? Hoe groot is de muur? Voor wie is het? Heb je al materiaal?

-Naar aanleiding hiervan verzamel ik foto’s, plaatsjes en ander materiaal. Dit knip/plak ik zoveel mogelijk tot een compositie om dit vervolgens via de e-mail op te sturen.

-Bij akkoord maken we een afspraak voor het schilderen.

-Op dit moment geef ik een richtprijs (afhankelijk van de juiste informatie) en bepaal ik ook of de schildering met of zonder beamer kan.

Let op: het wordt nooit exact hetzelfde! De muur, de lichtval, het kindje/persoon voor wie het is, tellen allemaal mee in het eindelijke resultaat.

Bij jullie thuis:

-De schildering ontstaat meestal op de muur naar aanleiding van de gesprekken met jullie of jullie kinderen, inspiratie uit de kamer en uiteraard de voorop besproken compositie.

-De desbetreffende muur in de kamer moet leeg zijn, ik heb namelijk best wel wat ruimte nodig.

-Als je stopcontacten eraf kan schroeven die op die muur aanwezig zijn, scheelt mij dat werk.  Daarnaast wordt het stukken mooier zonder mee geschilderd stopcontact.

Tot slot; Ik kan je achteraf een factuur sturen maar je kunt me ook contant betalen, ik geef je dan een betalingsbewijs.

Heb je nog vragen? Je kan me altijd bereiken via info@muurschilderingenzo.nl of via 06-42608343