Diy muurschildering?

Kies je gereedschappen en materialen · 4.Bepaal hoeveel verf je nodig hebt · 5.Als je een zeer gestructureerd oppervlak schildert in plaats van een glad oppervlak, koop dan een beetje extra, zegt Julianne Simcox, Pratt %26 Lambert associate brand manager. Kasten met ingewikkeld freeswerk hebben ook meer verf nodig; Minchew stelt voor om ongeveer 10% meer te kopen dan berekend. Je hebt meerdere jassen gedaan, maar het is nog geen tijd om te ontspannen. Verwijder al het schilderstape en verzamel druppeldoeken, zorg ervoor dat gemorste of spatten droog zijn voordat u ze verplaatst.

Voor verven op latex- en waterbasis, maak borstels schoon met een sopje, hoewel verven op oliebasis terpentine vereisen. U kunt een schilderskwast gebruiken om borstelharen te reinigen en opnieuw vorm te geven. Als u rolhoezen opnieuw wilt gebruiken, gebruikt u de gebogen rand van een 5-in-1 gereedschap om de overtollige verf onder stromend water te verwijderen (ze zijn ook handig voor het openen van een verfblik, het verwijderen van spijkers en schrapen). Een 5-in-1 of 7-in-1 tool kan heel wat problemen voor u oplossen, van het schrapen van verfschilfers en het reinigen van uw verfrollers tot het verwijderen van nagels.

We hebben de Bissell PowerFresh SlimSteam 2234E thuis getest om te zien hoe de stoommop en het gereedschap presteerden. Hoe meer textuur je muren hebben, hoe dikker het dutje dat je op je rolhoes wilt hebben, zodat het in spleten kan reiken en volledige dekking kan geven. Je wilt bijvoorbeeld een dik dutje doen als je betonnen muren schildert. Maar voor gipsplaten heeft een dun dutje de voorkeur.

Als je een dutje doet dat te dik is, kun je eigenlijk textuur creëren waar je het niet wilt, dus wees voorbereid om de verkoper details te geven over wat je schildert wanneer je je schilderbenodigdheden koopt. Bekleed uw verfbak met plastic bakvoeringen, een stuk aluminiumfolie of een plastic zak, zodat u uw verfbak gemakkelijk kunt reinigen als u klaar bent door de voering weg te gooien in plaats van tijd te besteden aan het wegschrobben van alle overtollige verf. Maak deze accentmuur opnieuw met tape, touw en krijt - om de perfecte curve te krijgen - en Ink well paint van Dulux (opent in nieuw tabblad). Hier is Farrow and Ball's India Yellow (opent in nieuw tabblad) gecombineerd met een vleugje zwart en een helder, schoon wit om een alternatieve functiemuur te creëren.

Neem een penseel en „snijd” verf in langs de lijst en de hoeken van boven naar beneden terwijl je schildergenoot een roller gebruikt om de grootste uitgestrektheid van de muur te bedekken en weg te blijven van die nauwkeurigere plekken. Sommige zijn perfect voor gestructureerde oppervlakken, terwijl andere bedoeld zijn voor meer delicate gebieden zoals een pas geschilderde muur, afgewerkt hardhout of behang. Maar als er problemen zijn met de muur of als het meer dan acht jaar geleden is dat je voor het laatst hebt geverfd, bijt dan in de kogel en ga met een aparte primer. Shillingford stelt voor: 'Gebruik doeken om spatten creatieve kleur aan muren toe te voegen en stukjes meubels te schilderen om de ruimte daartussenin te vullen met je favoriete tinten.

Het is geen geheim dat een likje verf een traktatie is op vermoeide of gedateerde muren, maar decor is meer dan alleen muren in één uniforme kleur schilderen, van boven naar beneden. Deze DIY Gold Leaf muurschildering verheft elke ruimte en je kunt tegelijkertijd je creatieve kant uiten. Iets eenvoudigs als het schilderen van DIY Vertical Lines zorgt ervoor dat een kamer uniek aanvoelt en bewijst dat je geen kunstenaar of ontwerper hoeft te zijn om een ruimte te renoveren. Het roze werkt goed in deze gangruimte gevuld met neutrale kleuren en enkele fijne kleurspatten, waardoor het kunstwerk op de muren perfect wordt benadrukt.

Veeg de muren af met een vochtige doek om het stof van het schuren te verwijderen om te voorkomen dat het stof aan de verf blijft kleven. Als je over donkere muren wilt schilderen, zorg er dan voor dat je een laag primer schildert voordat je begint met schilderen, omdat dit het aantal verflagen dat je later moet schilderen vermindert. De eenvoudige lijnen en het concept zijn echt effectief, wat bewijst dat je details kunt overslaan en je muur gewoon als een canvas kunt bewerken om de beste resultaten te creëren. Begin met na te denken over hoe u wilt dat het voltooide project eruitziet en onthoud dat u niet beperkt bent tot vier muren of een hele kamer in dezelfde kleur.

.