Diy muurschildering schilderen?

Murphy gebruikt een paletmes om kleuren in elkaar te slepen, of verf weg te schrapen om fouten op te lossen. Dit is eigenlijk fase twee van mijn make-over in de damestoilet, dus ik moest de spiegel en de lamp van de muur verwijderen voordat ik ging schilderen. Hoewel je misschien in de verleiding komt om in je artistieke kant te leunen en meteen te beginnen met schilderen, omvatten de beste muurschilderingen veel zorgvuldige planning voordat je de borstel in verf dompelt. Een muurschildering als deze vergt wat geduld omdat je elke kleur volledig moet laten drogen voordat je de kleur ernaast schildert, anders loop je het risico te bloeden of ongewenste vermenging van je aangrenzende kleuren.

Deze volgende is geen doe-het-zelf, maar het varkentje steunt de laatste tutorial en geeft je geweldige inspiratie. We hebben eerder galerijwanden en verwijderbaar behang gemaakt om persoonlijkheid toe te voegen aan blinde muren, maar geen van beide leek goed voor zo'n groot gebied. Een muurschilderproject als dit is zo logisch voor die grote muur zonder dat we hoeven te vertrouwen op een grote framegalerij of een te hoge ontoegankelijke boekenplanksituatie om hem in te vullen. Murphy geeft toe dat het schilderen van een muurschildering meer tijdrovend dan moeilijk is, vooral als het gaat om de planningsfase.

Dus ik ging gewoon helemaal naar de randen en hoeken, en maakte me niet echt zorgen over een beetje verf op de blauwe aangrenzende muren. Murphy gebruikt momenteel een productieteam om de muurschilderingen die zij, of een lokale kunstenaar, maakt over te brengen van een kleiner canvas naar een grotere installatie, maar het bedrijf begon met een doe-het-zelfbenadering om elke muurschildering rechtstreeks op een muur te schilderen. Je zou deze fantasierijke muurschildering kunnen maken zoals het is, of het gebruiken als basis voor een kinderkamerthema in het zonnestelsel.