Waar begin je met het schilderen van het hele huis?

Begin met het schilderen van het plafond en ga dan zonder onderbrekingen naar muren. Maak van daaruit muren af met architectuur zoals deurkozijnen, enz. Nadat de grote gebieden zijn voltooid, en ga dan verder met het schilderen van de bekleding. De meeste professionals waarmee we spraken, geven de voorkeur aan 9-inch rollen boven 18-inch modellen - ze zijn lichter, goedkoper en gemakkelijker te gebruiken.

Ondanks deze tekortkomingen zweert Maceyunas bij de bredere roller. De roller kan een hele muur doen in een paar op en neer slagen in plaats van in enkele tientallen W- en M-slagen, zegt hij. Een schildersstaaf, of paal, kan u helpen plafonds sneller te schilderen, zonder ladders op en neer te klimmen. En het is niet nodig om direct onder het gebied dat je schildert te staan, dus je zult niet elke eigenzinnige spetter vangen.

Een paal is ook geweldig voor muren en vloeren. De profs waren verdeeld over de vraag of de paal van 4 of 8 voet het beste is voor dagelijks gebruik, maar ze waren het er allemaal over eens dat een telescopische stang de beste gok is. Wacht tot de verf volledig droog is, minimaal 24 uur, gebruik dan een scherp mes of een doossnijder om door de film te snijden. Begin op een onopvallende plek om ervoor te zorgen dat de verf hard genoeg is om netjes te snijden.

Als u een vochtige doek in de buurt houdt, kunt u de stof over een vinger strekken en de natte verf van de muur vegen. Oh man, ik heb een heel huis om te schilderen en deze post sloeg me net terug in de realiteit van hoeveel werk het is. Als er een dwalende penseelstreek op de muur komt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat natte verf vrij eenvoudig schoon te maken is. Nu u de juiste stappen kent voor het schilderen van een kamer, krijgt u de benodigdheden die u nodig hebt, zoals verfrollerhoezen, verfbakken en meer.

Om ervoor te zorgen dat de afgewerkte textuur consistent is in deze gebieden, penseelt u de verf en rolt u deze onmiddellijk uit voordat de verf droogt. Als je aan het schilderen bent en later dezelfde dag terugkomt voor een tweede laag, kun je je borstel in een ritssluitingszak doen om te voorkomen dat hij uitdroogt terwijl je een pauze neemt. In de eetkamer was ik het behang aan het verwijderen toen ik me realiseerde dat iemand eerder over behang had geverfd. Ze werken goed om geverfde, gelakte of geëmailleerde oppervlakken te reinigen om de hechting van de nieuwe verf te verbeteren.

U kunt een middelzware verfspuit of een professionele verfspuit kopen of, afwisselend, online door huuropties bladeren. Breng vervolgens de eerste verflaag aan, laat deze minimaal 24 uur drogen, schuur hem opnieuw licht voor een volledig glad oppervlak en breng de tweede laag aan. Nadat u de volledige lengte van de muur of het plafond hebt voltooid, gaat u naar het volgende gedeelte en schildert u over de gevederde randen. Hoeken en gebieden naast de rand die alleen met een penseel zijn geverfd, hebben een merkbaar andere textuur dan de omringende verf.

Gebruik bij het schoonmaken van je borstels Murphy Oil Soap, het helpt echt om de verf eraf te krijgen en is milieuvriendelijk.