Hoe maak je thuis een muurschildering?

Je legt willekeurig tape over je muren en schildert over de tape. Je kunt de hele muur in één kleur schilderen, of verschillende kleuren in de verschillende vormen aanbrengen. Als je de tape van de muren verwijdert, heb je overal een mooie muurschildering over. Je hebt waarschijnlijk minstens drie verfkleuren nodig om een levendige muurschildering te maken.

Verf met een laag VOC-gehalte werkt, maar Murphy raadt ook aan om verfverdunner bij de hand te hebben om te voorkomen dat de lagen te snel drogen en een mengeffect te creëren. Gebruik één dosis verf en één dosis verdunner, of minder, afhankelijk van de gewenste dikte. We hebben opgewarmd, aan de lucht gebakken en gekookt van bevroren in deze Dash Digital Tasti-Crisp 2,6qt Air Fryer review. Open de foto in het fotobewerkingsprogramma en zorg ervoor dat de resolutie 300 pixels per inch is.

Voeg halverwege op beide assen een verticale en horizontale hulplijn toe. Misschien wilt u eerst uw muurschildering op de muur schetsen. U kunt de rastermethode gebruiken door eerst op papier een raster over uw ontwerp te tekenen. Teken vervolgens je raster op de muur in krijt of een aquarelpotlood.

Gewone potloden kunnen doorschijnen, zelfs nadat je er overheen hebt geverfd. Een allover muurschildering kan de plaatsing van uw meubels dicteren - niemand wil de belangrijkste elementen van de foto achter een bank of bed verbergen. Een andere optie is om een projector te gebruiken om uw ontwerp op de muur te projecteren, zodat u het eenvoudig kunt traceren. We weten dat dit niet bepaald een muurschildering is, maar een muur beschilderd met krijtbordverf creëert een canvas voor al je nieuwste creaties.

Kies gewoon online een ontwerp, voer uw wandafmetingen in en een op maat gemaakte muurschildering wordt naar uw deur gestuurd. U wilt ervoor zorgen dat er niets in contact komt met uw muurschildering totdat de verf volledig is uitgehard, wat een week tot een maand kan duren, afhankelijk van de omstandigheden in de kamer. Maar met een eenvoudige planning kunt u uw leven gemakkelijker maken als het tijd is om uw ontwerp van papier naar muur over te brengen. Ik heb onlangs Nature Drawing %26 Watercolor gekregen, van Peggy Dean, en ik heb enkele van haar technieken gebruikt om de planten in mijn muurschildering te maken.

U kunt de panelen vervolgens van links naar rechts ophangen en een klein deel van het rugpapier verwijderen om het paneel aan de bovenkant van de muur te plaatsen, voordat u het op zijn plaats strijkt. Een geweldig idee voor mensen met reislust, plak een kaart van de wereld aan je muur als herinnering aan alle plaatsen die je hebt bezocht en die je nog moet zien.