Wat is de beste verf om op een muur te gebruiken?

Omdat VOC's in de lucht kunnen worden uitgestoten vanaf het moment dat de verf wordt aangebracht tot een paar maanden nadat de verf is uitgehard, kan het kiezen van een verf die snel droogt en uithardt uw blootstelling aan VOS helpen minimaliseren. Zoek naar verf op waterbasis die in 1 uur droog aanvoelt en binnen 30 dagen uithardt. Verven op oliebasis moeten binnen 6 tot 8 uur optimaal drogen en binnen 7 dagen uitharden. De Essential-verf van Glidden is perfect voor het opnieuw schilderen van gegrondde of geverfde muren met een vergelijkbare kleur.

Het is een latexverf met een laag VOC-gehalte en minimale geur. Vanwege de lage viscositeit is het niet geschikt om zonder primer over donkere kleuren te schilderen. Hoewel het een budgetverf is, ondersteunt Glidden het met een garantie van 15 jaar. Net als Sherwin-Williams is Benjamin Moore een premium verfmerk dat populair is bij verfprofessionals.

De Regal-lijn biedt uitstekende dekking, langdurige duurzaamheid en meer dan 3.500 kleuropties. Perfect voor sierwerk, deuren, houten bekleding en veelgebruikte kasten in ruimtes met veel verkeer, deze binnenvriendelijke verf heeft een innovatieve alkydformule op waterbasis die minder VOS en dampen afgeeft dan traditionele verven op oliebasis, maar toch een ding- en vlekbestendige afwerking biedt. Het droogt ook sneller dan verf op oliebasis binnen 2 tot 4 uur en hardt uit in 7 dagen. Het is het beste alternatief voor verf op oliebasis voor gebruik binnen en buiten.

Deze regel stelt dat 60 procent van de kamer een dominante kleur moet hebben, 30 procent de secundaire kleur of textuur moet zijn en 10 procent een accentkleur moet zijn. De hoofdkleur van de kamer, de muren, moet 60 procent zijn. Gebruik de 30 procent of secundaire kleur in de gordijnen, accentstoelen, beddengoed of op een accentmuur. De resterende 10 procent moet in het accentdecor zitten.

Het beste type verf voor badkamers is een satijnen, halfglanzende of glanzende afwerking met een schimmelbestendig additief. Idealiter zou de door u gekozen verf een tijdje meegaan. Als u echter op een vlakke of matte afwerking bent ingesteld, zijn er ook opties voor u. Vergeet niet om muren schoon te maken en te primen voordat u gaat schilderen voor het beste resultaat.

Met een zachte glanzende afwerking en een hoge duurzaamheid wordt satijnverf beschouwd als de meest veelzijdige en beste verf voor binnenmuren. Het is bestand tegen meeldauw en vervaging en is gemakkelijker schoon te maken dan platte en eierschaalafwerkingen. Het kan echter kwast- of rolmarkeringen en andere toepassingsfouten vertonen en het kan moeilijk zijn om bij te werken. Het is gebruikelijk voor ruimtes met veel verkeer, zoals speelkamers en familiekamers, evenals kamers met veel vocht, zoals keukens en badkamers.

Het verschil kennen tussen verf op waterbasis en verf op oliebasis is noodzakelijk, en dat geldt ook voor het leren van hun beste toepassingen. Binnenmuurverf heeft een lagere viscositeit en druppelt gemakkelijker van de roller af, waardoor een snellere droogtijd en snelle dekking mogelijk is. Professionele schilders sturen mensen over het algemeen weg van platte, matte en eierschaalafwerkingen voor badkamerprojecten, omdat zachte verven vatbaar zijn voor meeldauw bij hoge luchtvochtigheid. Pdf) waarin staat „dat het VOS-gehalte van verf niet mag worden gebruikt als maatstaf voor de VOS-emissies van verf in de binnenlucht, aangezien er geen verband is tussen de twee maatregelen.

Kies voor de meer consistente afwerking en vervagingsbestendigheid van latex- of acrylverf voor muren, zelden gebruikte meubels en kasten in droge ruimtes. Als het precies moet zijn, je kunt een foto maken op je telefoon en een app voor het matchen van verf gebruiken om de juiste match te krijgen of de kleur afstemmen op een stuk stof of een spoel draad. Benjamin Moore Waterborne Ceiling Paint is zeer gewild vanwege zijn spatbestendige eigenschappen en ultraplatte afwerking die onvolkomenheden op plafondoppervlakken verbergt. Dit kan belangrijk zijn voor gebieden met veel verkeer waar vuil de verf kan infiltreren of als de afwerking wordt blootgesteld aan veel aanraking en stoten.

Een van de meest populaire afwerkingen voor muurverf binnenshuis, eierschaal biedt een lage glans en een gladde afwerking. We ontdekten dat ten minste twee grote merken, Benjamin Moore en Sherwin-Williams, veel van hun verven door aanvullende onafhankelijke tests sturen om lagere emissies tijdens de droogfase te garanderen. Een andere optie is een klein apparaat, de Color Muse (bekijken op Amazon), die een muur, toonbank of ander object kan scannen en de dichtstbijzijnde kleurmatch kan vinden tussen de beste verfmerken. Deze verf is geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes, waaronder familiekamers, woonkamers, eetkamers, slaapkamers en gangen.

Benjamin Moore Regal Select Waterborne Interior Paint is een vertrouwd merk met een van de meest populaire op latex gebaseerde binnenmuurverven die er zijn. Het wordt aanbevolen om het etiket te lezen bij het kopen van verf om te begrijpen wat u krijgt, aangezien deze vergelijkbare termen verwarrend kunnen zijn. Een professionele schilder en vijfsterrenrecensent op de website van PPG Paints schrijft: „Ik ben een schilderaannemer en heb verven gebruikt van elke topverfwinkel. Halfglans is een van de meest veelzijdige verfafwerkingen omdat het gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig is, waardoor het een uitstekende keuze is voor uw badkamermuren en bekleding.

.