Moet ik oude verf verwijderen voordat ik opnieuw schilder?

Scrape Off Old Paint Ik ben er vrij zeker van dat ze muurschildering in gedachten hadden toen ze het zeiden. Moet je alle oude verf eraf schrapen voordat je gaat schilderen? Een universeel antwoord is Nee, dit is niet nodig. U hoeft alleen alle verf te verwijderen die is mislukt. Meestal moeten alleen geselecteerde probleemgebieden, waar verf is aangetast, worden verwijderd.

In dit bericht zal ik de details bekijken en proberen je wat hulpmiddelen te geven om je te helpen bepalen of het verwijderen van verf echt nodig is in jouw omstandigheden. Een klant vertelde me bijvoorbeeld dat iemand latexverf over olie had geverfd zonder eerst te primen. Gebruik de beste manieren om verf van oude verf op houten gevelbeplating te schrapen, waardoor deze voorbereidingsstap zo eenvoudig mogelijk wordt. U moet verf van meer dan hout verwijderen als u van plan bent uw oude ramen te herstellen en deze tool is het beste voor de klus.

Als de verf op uw huis echter zo dik is dat de definitie van gordelroos, vormprofielen en decoratief houtsnijwerk verloren is gegaan of als u de houtnerf wilt onthullen die de verf verbergt, dan is op zijn minst een zekere mate van verfstripping in orde. Wees voorzichtig bij het kiezen van een warmtepistool, want als ze verwarmen tot temperaturen boven 600° F (de meeste doen dat), loop je het risico het lood in de verf te verdampen, in tegenstelling tot de lagere temperaturen van infraroodgereedschappen. Werken aan gevelbeplating, ramen, eves,% 26 binnenwanden, alle oude verf moet mogelijk worden geschraapt, voordat verdere verfvoorbereidingen worden getroffen. Het is het beste om gewoon te plannen voor de tijd en energie die nodig is om de muren te schrapen en te schuren om een betere verfbeurt te garanderen.

Deze schraaptechnieken geven je de overhand (geen woordspeling bedoeld) verf afraspen, voordat je je oppervlakken schildert. Losse, krakende, afbladderende verf die schurend moet worden verwijderd, voordat u over oude verf op hout schildert, hieronder te zien. Het verwijderen van oude coating is ook nodig als de oude verf aanzienlijk is gebarsten, geschild, schilferd, gekalkt, blaren heeft ontwikkeld en andere verfdefecten heeft ontwikkeld, zoals bittiness, verzeping en algen- of schimmelgroei. Hij moet die laag latex eraf halen voordat hij iets anders doet, anders gaat zijn nieuwe verfklus niet lang mee.

Schuur daarna de gevulde gebieden om het oppervlak egaal te maken, bij het aanbrengen van een nieuwe verflaag. Daarom stellen de experts in schilderdiensten Bronte voor om de muren af te vegen met een schone doek en wat afwasmiddel.