Waar te beginnen bij het schilderen van een muur?

Schilder je muur van boven naar beneden Van voorbereiding tot schilderen, werk van de bovenkant van je kamer naar beneden, voor het beste resultaat. Begin met het plafond en de architraaf. Schilder vervolgens je muren van boven naar beneden met je roller. Als je een hele kamer schildert, inclusief het plafond, raadt Richter aan om het plafond voor de muren aan te pakken.

Het is echt een persoonlijke voorkeur, maar ik werk graag van boven naar beneden, zegt hij. Ik begin met het plafond en werk naar beneden. Bekleed uw verfbak met plastic bakvoeringen, een stuk aluminiumfolie of een plastic zak, zodat u uw verfbak gemakkelijk kunt reinigen als u klaar bent door de voering weg te gooien in plaats van tijd te besteden aan het schrobben van alle overtollige verf. Begin met het insnijden van je verf langs het plafond en trim, en gebruik vervolgens je roller.

Werken aan één muur tegelijk helpt verveling te verminderen en zorgt ervoor dat de gesneden verf nat blijft voor gemakkelijk mengen. Verwijder de lichtschakelaar en de afdekkingen van de uitlaat en breng schilderstape aan om stopcontacten en schakelaars te beschermen tegen verfdruppels. Wat de bekleding betreft, zegt Richter dat voor het plafond of de muur aan te pakken, en te schilderen met een borstel en te vegen met zij-aan-zij slagen. Als je je afvraagt hoe je een kamer in minder tijd goed kunt schilderen met professionele resultaten, kan het team van Five Star Painting je helpen.

Als u langere pauzes neemt tussen verflagen, plaatst u al uw penselen en rollers in de verfbak en plaatst u de verfbak in een plastic zak. Of je nu een damestoilet schildert of de buitenkant van je huis, de algemene vuistregel is één gallon per 400 vierkante meter, zegt Carl Minchew, vice-president kleurinnovatie en design bij Benjamin Moore. In tegenstelling tot het opnieuw plaatsen van uw keukenvloer, is het schilderen van een kamer een haalbare taak die zelfs renovatiennovicen in één weekend kunnen aanpakken. Als u de bekleding schildert, verwijdert u de schilderstape en wacht u tot de muren zijn opgedroogd voordat u tape op de muren aanbrengt.

Bereken de juiste hoeveelheid verf die je nodig hebt om jezelf uitstapjes terug naar de winkel en verspilde verf te besparen. Maar je zult een beetje willen studeren voordat je aan dit project begint, het gebruik van de juiste schildertechnieken zal je een professionele afwerking geven. Zodra de spacklingpasta is opgedroogd, gebruikt u schuurpapier met fijne korrel om het gebied glad te schuren en gaat u verder met het afschuren van alle verfdruppels of stoten op de muren. Verwijder al het schilderstape en verzamel druppeldoeken, zorg ervoor dat gemorste of spatten droog zijn voordat u ze verplaatst.

Als je een zeer gestructureerd oppervlak schildert in plaats van een glad oppervlak, koop dan een beetje extra, zegt Julianne Simcox, associate brand manager van Pratt %26 Lambert. Voordat je begint met het schilderen van je huis, lees deze handige tips om je muren als een professional te schilderen. Neem een penseel en „snijd verf in langs het vormstuk en de hoeken van boven naar beneden terwijl je schildergenoot een roller gebruikt om de grootste uitgestrektheid van de muur te bedekken en weg te blijven van die nauwkeurigere plekken.