Wie schildert muren?

Professionele schilders zijn opgeleid en uitgerust om uw muren, plafonds en bekleding goed voor te bereiden op verf. Ze weten hoe ze producten snel, netjes en. Als je een zeer gestructureerd oppervlak schildert in plaats van een glad oppervlak, koop dan een beetje extra, zegt Julianne Simcox, Pratt %26 Lambert associate brand manager. Kasten met ingewikkeld freeswerk hebben ook meer verf nodig; Minchew stelt voor om ongeveer 10% meer te kopen dan berekend.

Je hebt meerdere jassen gedaan, maar het is nog geen tijd om te ontspannen. Verwijder al het schilderstape en verzamel druppeldoeken, zorg ervoor dat gemorste of spatten droog zijn voordat u ze verplaatst. Voor verven op latex- en waterbasis, maak borstels schoon met een sopje, hoewel verven op oliebasis terpentine vereisen. U kunt een schilderskwast gebruiken om borstelharen te reinigen en opnieuw vorm te geven.

Als u rolhoezen opnieuw wilt gebruiken, gebruikt u de gebogen rand van een 5-in-1 gereedschap om de overtollige verf onder stromend water te verwijderen (ze zijn ook handig voor het openen van een verfblik, het verwijderen van spijkers en schrapen). Een 5-in-1 of 7-in-1 tool kan heel wat problemen voor u oplossen, van het schrapen van verfschilfers en het reinigen van uw verfrollers tot het verwijderen van nagels. De kunstenaar die schilderijen schildert, wordt schilder genoemd. Degenen die gebouwen schilderen als hun beroep schilderen, schilderen de muren, deuren en andere delen van het gebouw.

Je doe-het-zelf-pet aantrekken en leren hoe je een muur kunt schilderen als een professional? Onze deskundige gids leidt u stap voor stap door deze eenvoudigste renovatieklussen Maar voordat u begint met het schilderen van een kamer, het is een goed idee om een paar tips van topexperts te leren over hoe je een muur als een professional kunt schilderen voordat je begint. Je zult tenslotte nog een hele tijd naar die muren kijken. We hebben experts van onder meer Benjamin Moore, Lick en Dulux geraadpleegd voor hun inzicht in hoe je een muur tot in de perfectie kunt schilderen - zodat je je verfideeën zelf tot leven kunt brengen. Laat minimaal 24 uur drogen en verwijder je stofvellen om je gloednieuwe muur te onthullen.

Houd uw borstels in goede staat door ze schoon te maken voordat u ze opbergt. Als je een verf op waterbasis hebt gebruikt, is een reiniging met water en zeep voldoende. Lees verder om te leren hoe je een kamer schildert en zie stap voor stap wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je project een succes wordt. Als je ideeën voor woonkamerverf hebt bekeken en je je afvraagt of je de transformatie zelf zou kunnen uitvoeren - en hoeveel het kost om een kamer te schilderen - is het eerste dat je onder de knie moet krijgen verthoeveelheden.

Nu je de juiste hoeveelheid verf in de juiste afwerking en kleur naar keuze hebt, ben je klaar om de volgende stap te zetten in het schilderen van een muur. Verwijder de lichtschakelaar en de afdekkingen van de uitlaat en breng schilderstape aan om stopcontacten en schakelaars te beschermen tegen verfdruppels. Bereken de juiste hoeveelheid verf die je nodig hebt om jezelf uitstapjes terug naar de winkel en verspilde verf te besparen. Of je nu een damestoilet schildert of de buitenkant van je huis, de algemene vuistregel is één gallon per 400 vierkante meter, zegt Carl Minchew, vice-president kleurinnovatie en design bij Benjamin Moore.

Aan de andere kant van het spectrum vereist een diepe kleurbasis meestal meer verflagen dan een lichtere kleur, zegt Carolyn Noble, kleurmarketing- en ontwerpmanager bij Pratt %26 Lambert. Bij het schilderen van een muur is er niets erger dan te laat beseffen dat je niet alle gereedschappen en materialen hebt die je nodig hebt om het werk goed te doen. Dit betekent eerst de gebieden schilderen die te strak zijn voor rollen, zoals de plafondlijn, hoeken en bekleding. Je verf is gemengd en je roller is klaar, maar zorg ervoor dat je een strategie plant voordat je aan de slag gaat.

Zorg ervoor dat je de tape voorzichtig aanbrengt om een goede afdichting te krijgen om te voorkomen dat verf eronder komt en uitloopt. Het is een algemene misvatting dat deze termen door elkaar worden gebruikt voor dezelfde kunstvorm, zoals wanneer mensen zeggen dat straatkunst indrukwekkender is dan lelijke graffiti, of dat is geen legale graffiti, maar eerder een muurschildering. Leren hoe je een kamer goed kunt schilderen is essentieel voor beginnende doe-het-zelvers, nieuwe huiseigenaren en ervaren experts op het gebied van huisverbetering. Na het openen van een verfblik, roer de verf grondig voor een gelijkmatige textuur, voordat u wat in uw verfbak giet.

.