Welk materiaal wordt gebruikt voor muurschildering?

Fotopapier is ideaal voor muurschilderingen binnen met een fotografische afdruk of patroon. In tegenstelling tot vinyl of fotopapier, dat meestal glad is, geeft canvas een muurschildering een beetje textuur. Wanneer u op een muur schildert, wilt u een nieuw canvas hebben en ervoor zorgen dat alle kleurtinten correct worden geverfd. Een witte verfprimer elimineert eventuele afwijkende kleuren op de muur en geeft de muur een egale witte basis om de muurschildering op te plannen.

Als de muur eerder een donkere kleur had, hebt u mogelijk twee lagen primer nodig. Schilderstape biedt u manieren om gemakkelijk delen van de muurschildering te scheiden en grote delen te bedekken. Als de bovenste helft van de muurschildering bijvoorbeeld een lucht heeft en de onderste helft gras, kunt u schilderstape gebruiken om de gebieden te scheiden en vrij te schilderen zonder over specifieke delen te gaan die u nodig hebt in verschillende kleuren. Met de tape kun je creatieve ontwerpen uitproberen en specifieke gebieden blokkeren.

Zodra je een laag hebt voltooid, pelt je de tape los om de kleur eronder te laten zien. Probeer bij het plannen van de muurschildering het uiteindelijke schilderij in lagen voor te stellen en hoe je schilderstape kunt gebruiken om effectief toegang te krijgen tot de verschillende lagen. Wanneer u een muurschildering schildert, wilt u geen beperkingen opleggen aan uw artistieke vaardigheden. Een trapladder geeft u toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen.

Terwijl u de muurschildering ontwerpt en schildert, wilt u niet te ver naar boven reiken en uw armen naar moeilijk bereikbare plaatsen strekken. Zorg ervoor dat de trapladder die u koopt voldoende hoogte heeft zodat u gemakkelijk de bovenkant van uw muur kunt bereiken. Sommige trapladders kunnen gebieden bevatten om benodigdheden te plaatsen, zodat u tijdens het schilderen niet constant de ladder op en af hoeft te gaan. Als je eenmaal je meesterwerk van de muurschildering hebt voltooid, wil je het ontwerp nog jaren beschermen.

Nadat de verf volledig is opgedroogd, brengt u een heldere muurvernis aan over de hele muurschildering. De beschermende lak voorkomt afbrokkeling, slijtage of verkleuring door de jaren heen. Er zijn veel soorten muurschilderingen - uit verschillende tijdperken, in meerdere stijlen en texturen. De meest primitieve muurschildering is rechtstreeks op de muren of pleisterwerk schilderen, traditioneel gedaan met tempera-, olie- of acrylverf.

Meer recentelijk zijn de muurschilderingen soms bedekt met een vernis voor een lange levensduur en bescherming tegen dagelijkse slijtage. Voor serieuze drukkers kostte het veel tijd, geld en de uitgebreide diensten van een deskundige ambachtsman om een aangepaste muurschildering te laten maken. Muurschilderingen zouden alleen hebben bestaan in de huizen van de superrijken of een gemeenschappelijke ruimte van een stad. Ze waren niet toegankelijk voor de massa.

Hoewel ze duur, tijdrovend en enorm moeilijk te schilderen waren, maakten hun detail en schoonheid het de moeite waard. Als je op mij lijkt, wil je minstens zes andere soorten borstels haha. Maar naar mijn mening heb je alleen de twee nodig. En als je echt vastzit, kun je waarschijnlijk wegkomen met een kleine om al het werk te doen.

Als je een krijt of potloden bij de hand hebt, ben je helemaal klaar om je muurschildering op een muur te schetsen. Je hebt geen mooie uitrusting nodig om die kunst op het grote oppervlak te krijgen. Je kunt beginnen met een oude badhanddoek, laken of een rol schetspapier die op de grond is geplakt. Tegenwoordig gebruik ik een canvas druppeldoek omdat het gemakkelijker opnieuw te gebruiken is dan sommige van de andere opties.

Schilderstape (om rechte lijnen te maken) Dus. Rollen, voeringen, kleine ingeknipte borstels, superlange rollen, enz.) Verfroller verlengpaal (voor het vergroten van uw bereik+efficiëntie) Hopelijk bent u ervan overtuigd dat u geen mooie benodigdheden nodig hebt om aan de slag te gaan met het maken van muurschilderingen. U kunt basisacrylverf en basisborstels op bijna elke gladde muur gebruiken om een muurschildering te maken. In de tussentijd kunt u beginnen met het oefenen van uw vaardigheden op het gebied van muurschildering door de schaal waarop u momenteel werkt te vergroten.

Als je op papier werkt, werk dan op grotere vellen. Als je op canvas werkt, koop dan een groter canvas of gebruik meerdere (samen) om een groot canvasoppervlak te maken. Muurschilderingen winnen aan populariteit vanwege hun verscheidenheid en gebruiksgemak, en in tegenstelling tot ouderwetse geschilderde muurschilderingen, zijn ze moeiteloos te installeren. Een vinyl muurschildering is uiterst realistisch en levendig, dankzij de hoogste kwaliteit opdruk vervagen en slijten de kleuren niet.

Als een permanente verandering die alle vier de muren bedekt, is wat uw kamer nodig heeft, kan behang een betere optie zijn. Het gebruik van behang in de jongenskamer geeft de kamer een nieuw karakter en een originele visuele opstelling. Geweldig voor visuele interesse, diverse kleuren, patronen en texturen, muurschilderingen zijn een geweldige aanvulling op uw ruimte voor iets anders en spannends. Om die reden is dit type muurschildering perfect voor kantoren, thuiskantoorruimtes en overal waar concentratie en stilte vereist zijn.

Dankzij de dikte maskeert een vinylbehang effectief wandonvolkomenheden, zoals scheuren, krassen en oneffenheden. Deze stap is erg belangrijk als u ervoor wilt zorgen dat het behang tijdens de installatie niet afbladdert of beschadigd raakt. Ze staan bekend om hun sneldrogende en flexibiliteit, die wenselijke eigenschappen zijn voor het maken van kunst aan de muur. Het wordt aangemoedigd dat de accentmuur een minimaal decor heeft, om niet te veel aan de hand te hebben, maar eerder balans te bieden in de kamer.

Er is geen kleuring of verkleuring van de muur met acryl en u kunt acrylverf gebruiken voor binnen- en buitenschilderen. .