Hoeveel kost het om een kamer van 20x20 te schilderen?

Kamergrootte en verftype en afwerking hebben invloed op de prijs. De prijzen dalen aan de hogere kant van het assortiment bij het schilderen van de plafonds, bekleding, deuren en plinten. Het schilderen van plafonds, plinten, bekleding, kozijnen, ramen, reling, kroonlijsten en lambrisering verhogen uw totale kosten. Als het te koud is om uw ramen te openen, kies dan voor ventilatoren, ontvochtigers en verf met weinig of geen vluchtige organische stoffen (VOS).

Er is niet per se een hoogseizoen voor interieurschilderkunst, dus de kosten zullen niet veel variëren, afhankelijk van wanneer u het werk doet. Deze infographic belicht beslissingen en siteproblemen die grote kostenverschillen kunnen veroorzaken in het typische budget voor het schilderen van slaapkamers. Je hebt ook meer flexibiliteit in dit assortiment om een accentmuur toe te voegen, hoogwaardige verf te kiezen of het plafond te schilderen. Het schilderen van uw bekleding en plinten draagt bij aan de totale kosten van de klus omdat het een meer delicate klus is die speciale zorg vereist.

Platte of eierschaalschillen zijn het beste voor slaapkamers, hallen en woonkamers en verbergen gebreken beter dan glanzende verven. Arbeids- en verfkosten variëren afhankelijk van waar u woont, omdat de basiskosten van overhead in uw stad de prijs hoger of lager kunnen beïnvloeden. U kunt echter mogelijk meer besparen als de professionele schilder dezelfde kleur en type verf op meerdere ruimtes in het project kan gebruiken. Veel dingen spelen een rol in de uiteindelijke kosten om een kamer te schilderen, inclusief de grootte van de kamer, het type verf en primer dat u gebruikt, het aantal schilders dat nodig is om de klus te klaren, en meer.

Verven op oliebasis zijn zeer goed bestand tegen waterschade en vocht, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor badkamers en keukens. De kosten voor het schilderen van getextureerde gipsplaten verhogen echter de schilderkosten met maximaal 50% omdat getextureerde muren meer verf nodig hebben. Bij het schilderen van uw kelder is het belangrijk op te merken dat deze meer vocht en de dreiging van waterschade zal ervaren dan elke andere kamer in uw huis. Hoewel dit nationale gemiddelden zijn, wees bereid om flexibel te zijn, aangezien uw schilder kan opladen door de vierkante meter dekking of vloeroppervlak.

De kosten voor het schilderen van aannemers omvatten doorgaans de kosten van verf, gereedschap inclusief borstels en rollen, evenals beschermende materialen voor uw kamer.