Waar begin je met het schilderen van een muur?

Schilder je muur van boven naar beneden Van voorbereiding tot schilderen, werk van de bovenkant van je kamer naar beneden, voor het beste resultaat. Begin met het plafond en de architraaf. Schilder vervolgens je muren van boven naar beneden met je roller. Borstel verf rond de bekleding en in de hoeken van muren, waar je roller niet bij kan, met een schuine borstel van 2 inch.

Strek 2 tot 3 inch uit van ramen, deuren en lijstwerk. Begin met het insnijden van je verf langs het plafond en trim, en gebruik vervolgens je roller. Werken aan één muur tegelijk helpt verveling te verminderen en zorgt ervoor dat de gesneden verf nat blijft voor gemakkelijk mengen. Bekleed uw verfbak met plastic bakvoeringen, een stuk aluminiumfolie of een plastic zak, zodat u uw verfbak gemakkelijk kunt reinigen als u klaar bent door de voering weg te gooien in plaats van tijd te besteden aan het schrobben van alle overtollige verf.

Als er vet op de muren zit, gebruik dan een reiniger die is ontworpen om vet op de muren te verwijderen, omdat de verf mogelijk niet aan vettige muren hecht. Voordat u een druppel verf op uw muren aanbrengt, moet u de kamer van zoveel mogelijk meubels verwijderen en alle items bedekken die moeten blijven. Je verf is gemengd en je roller is klaar, maar zorg ervoor dat je een strategie plant voordat je aan de slag gaat. Als je meer dan een liter verf gebruikt, combineer de blikjes dan in een grote emmer voor het geval er een kleine kleurvariatie is.

Het schilderen van de binnenmuren van een kamer is een van de meest eenvoudige en populaire doe-het-zelfprojecten in een huis. Rol bij het schilderen met een verfroller de verf in overlappende w zodat er geen duidelijke rolmarkeringen zijn. Het gebruik van een donkere tint op de muren en het schilderen van het plafond en de bekleding duurt bijvoorbeeld langer dan alleen de muren in een neutrale kleur doen. Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u weet hoe u gipsplaat moet repareren, zodat u eventuele inkepingen in de muren kunt opruimen.

Patrick Coye is de eigenaar en exploitant van Patrick's Painting %26 Home Improvement in Alexandrië, Virginia. Koop een uitschuifbare verfroller, of zoek een verfroller waarmee je een handvat aan de basis kunt schroeven en je bezemhendel kunt bevestigen zodat je tot aan het plafond kunt reiken zonder op een ladder te klimmen. Veel verfbedrijven hebben ook tools op hun websites waarmee je een foto van je ruimte kunt uploaden en verschillende kleuren op de muren kunt bekijken. Gebruik bij het schilderen in de buurt van het plafond een schuine borstel, omdat deze helpt voorkomen dat er verf op het plafond komt.

Breng vervolgens een primer aan om de verf te helpen plakken en verminder het aantal lagen dat u moet aanbrengen. Het kan verleidelijk zijn om door te gaan naar het schildergedeelte, maar de muur op de juiste manier voorbereiden is essentieel om professioneel ogende resultaten te krijgen.